Het Marechausseemuseum is genomineerd voor het 'Leukste uitje van Gelderland 2018' door de ANWB. Vindt u dat het Marechausseemuseum het verdient om deze prijs te winnen? Stem dan op ons via de website van de ANWB.

Leukste uitje van 2018

T/m 31 oktober kunt u stemmen op het Marechausseemuseum. Iedere stem brengt ons direct een stap dichter bij die felbegeerde titel.

Zodra u op de stempagina bent, typt u 'Marechausseemuseum' en drukt u op 'Volgende'. Vervolgens geeft u een rapportcijfer over hoe u ons museum ervaart. Nadat u op 'Volgende' hebt gedrukt, kunt u stemmen op het leukste uitje van Nederland. Vergeet aan het einde niet uw gegevens achter te laten om uw stem te bevestigen.

Maak kans op 4 tickets

Met uw stem maakt u kans op vier tickets voor een uitje naar keuze. Stem dus direct en help ons om het leukste uitje van Gelderland 2018 te worden!