In de prachtige ommuurde tuinen van het  museum vind je vele stands  met een uitgebreide selectie van nationale en internationale kwaliteitswijnen, gecombineerd met lekkernijen en live muziek. Deze komende, alweer negende editie belooft, zoals elk jaar, alle voorgaande edities te overtreffen.

Ontdek bijvoorbeeld de hoge kwaliteit van de Nederlandse wijnen, laat u verrassen door de wijnen uit de Balkan, of de Champagnes van kleine onafhankelijke wijnboeren uit Frankrijk.

Culinairplein

Op het culinairplein kunt u genieten van diverse (fris) dranken en lekkernijen. Culinair genieten in een sfeervolle setting met gezellige muziek. Het culinairplein vindt je in het midden van het festivalterrein.

“Joi de vivre” – genieten, zoals men dat in Frankrijk kent, maar dan gewoon hier op Nederlandse bodem. Dat is de beleving van Chateau voor Buren.

Eigen wijnglas en draagtas

Voor € 12,50 per persoon (exclusief éénmalig € 0,67 voor IDEAL betaling) ontvangt u naast het felbegeerde ticket, bij de ingang ook een speciaal voor dit evenement ontworpen wijnglas. Met ditglas kunt u bij de verschillende stands wijn proeven. Daarnaast ontvangt u een draagtas voor uw wijnaankopen en een polsbandje als bewijs van toegang.

Let op: dit evenement wordt niet door het museum georganiseerd, kijk voor meer informatie op de site van burenstad.

De toegang tot het museum is deze dag gratis