Lees voor

Uw evenement in "Marechaussee"-sferen? Vergaderen in een historische ambiance? Uw huwelijksplechtigheid met een Koninklijk tintje? Het kan allemaal in het Marechausseemuseum!

Onze zaal en vergaderfaciliteiten

Of het nu gaat om een reünie, een (afscheids)receptie, een (klanten)contactdag, een lezing, een (boek)presentatie, een vergadering met aansluitend een koud of warm buffet...het Marechausseemuseum verzorgt uw complete evenement tot in de puntjes!

Voor beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen via reserveringen@marechausseemuseum.nl.

De vergaderruimte

 

Het Marechausseemuseum heeft de beschikking over een prachtige vergaderruimte in het voormalig weeshuis/weeshuiswal 9. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen en op meerdere manieren in te zetten.

  •  Vergaderfaciliteit (met vergaderopstelling, katheder, presentatiefaciliteiten, catering): maximaal 40 personen; 
  • Workshopopstelling (met catering): maximaal 40 personen; 
  • Bioscoopopstelling (met 40 stoelen, katheder, presentatiefaciliteiten, catering): maximaal 40 personen; 
  • Receptieopstelling (met staftafels, catering): maximaal 60 personen. Voor grotere groepen vallen we terug op de Dependance/Weeshuiswal 4: maximaal 120 personen. 

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden of wilt u direct een van de vergaderruimtes reserveren? Neemt u dan contact op via reserveringen@marechausseemuseum.nl. 

Huwelijk

In de trouwzaal van het voormalige Koninklijke Weeshuis worden - op afspraak - regelmatig huwelijken gesloten of bruidsreportages gemaakt. 

Bekijk ons aanbod