Uw evenement in "Marechaussee"-sferen? Vergaderen in een historische ambiance? Uw huwelijksplechtigheid met een Koninklijk tintje? Het kan allemaal in het Marechausseemuseum!

Onze zaal en vergaderfaciliteiten

De Dependance van het Marechausseemuseum, waar het rijdend materieel van de Koninklijke Marechaussee wordt tentoongesteld, is uitermate geschikt voor de meest uitlopende bijeenkomsten voor groepen tot 100 personen.

Of het nu gaat om een reünie, een (afscheids)receptie, een (klanten)contactdag, een lezing, een (boek)presentatie, een vergadering met aansluitend een koud of warm buffet...het Marechausseemuseum verzorgt uw complete evenement tot in de puntjes!

Voor beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen via reserveringen@marechausseemuseum.nl.

Vergaderingen

Het Marechausseemuseum heeft de beschikking over twee vergaderruimtes in het weeshuis. Deze ruimte is geschikt voor 15 tot 20 personen. Wilt u vergaderen met een grotere groep, dan biedt de Dependance van het Marechausseemuseum hiervoor uitstekende faciliteiten.

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden of wilt u direct een van de vergaderruimtes reserveren? Neemt u dan even contact op reserveringen@marechausseemuseum.nl. 

Huwelijk

In de trouwzaal van het voormalige Koninklijke Weeshuis worden - op afspraak - regelmatig huwelijken gesloten of bruidsreportages gemaakt. 

Bekijk ons aanbod