Lees voor

Uw evenement in "Marechaussee"-sferen? Vergaderen in een historische ambiance? Uw huwelijksplechtigheid met een Koninklijk tintje? Het kan allemaal in het Marechausseemuseum!

Onze zaal en vergaderfaciliteiten

Of het nu gaat om een reünie, een (afscheids)receptie, een (klanten)contactdag, een lezing, een (boek)presentatie, een vergadering met aansluitend een koud of warm buffet...het Marechausseemuseum verzorgt uw complete evenement tot in de puntjes!

Voor beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden kunt u contact opnemen via reserveringen@marechausseemuseum.nl.

De vergaderruimte

Het Marechausseemuseum heeft de beschikking over een prachtige vergaderruimte in het voormalig weeshuis. Deze ruimte is voorzien van een modern digitaal presentatiescherm en is op meerdere manieren in te zetten.

  •  Vergaderfaciliteit (met vergaderopstelling, katheder, presentatiefaciliteiten, catering): maximaal 40 personen; 
  • Workshopopstelling (met catering): maximaal 40 personen; 
  • Bioscoopopstelling (met 40 stoelen, katheder, presentatiefaciliteiten, catering): maximaal 40 personen; 
  • Receptieopstelling (met statafels, catering): maximaal 60 personen. 

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden of wilt u direct reserveren? Neemt u dan contact op via reserveringen@marechausseemuseum.nl. 

Huwelijk

Willem van Oranje en Anna van Egmond, gravin van Buren, deden het al en ook jullie kunnen dit waarmaken: trouwen in oranjestad Buren! In de trouwzaal van het voormalige Koninklijke Weeshuis worden - op afspraak - regelmatig huwelijken gesloten of bruidsreportages gemaakt. 

Niet vergeten: als jullie bij de gemeente Buren hebben gemeld dat jullie in het Marechausseemuseum/Weeshuis willen trouwen, dan is het noodzakelijk de ruimte ook bij het museum te melden. U kunt dit doen via reserveringen@marechausseemuseum.nl.

Natuurlijk is het ook fijn om van te voren de locatie nog even te bezichtigen en afspraken over bijvoorbeeld de aankleding te maken. Jullie zijn van harte welkom! Afspraken hiervoor kunnen ook via bovenstaand mailadres gemaakt worden of bel met 0344-571256.