Help ons museum Kidsproof te worden

Als museuminspecteur mag jij je mening geven over ons museum. Bij de kassa hebben we een tablet klaarliggen waar je meteen je inspectierapport op kunt invullen. Als er genoeg rapporten worden ingevuld wordt het museum misschien wel officieel Kidsproof!

te koop in de museumwinkel

Ontmoet wachtmeester Will en ontdek zelf wat hij allemaal draagt aan zijn uniform.

Wil je weten waar hij werkt en wat hij allemaal doet? Ga dan even naar onze nieuwe museumwinkel en koop voor 2,50 euro het lespakket van wachtmeester Will. Daarin zit een kleur- en knipplaat, een lesbrief en een ansichtkaart van de wachtmeester zelf.

Verjaardagsfeestje: wie ben ik?

We starten met iets lekkers te eten en te drinken. Hebben je vrienden kadootjes meegenomen? Dan is dit het moment om ze lekker uit te pakken!

In het speciale feestatelier kun je je verkleden, wil je de boef zijn of juist de marechaussee?

Daarna gaan we Sporen Tellen door het museum, waarbij je van alles leert over de marechaussee. Na deze zoektocht ga je aan de slag in de workshop paspoort maken.

Je identiteit is belangrijk: zonder identiteit kun je in een land als Nederland eigenlijk niet bestaan. Je paspoort speelt daarin een grote rol. Maar als je nu eens iemand anders kon zijn? Leef je uit in het maken van een nep-paspoort en stap even in het leven van een ander.

Nog energie over? Dan is het hoog tijd om in de auto’s te gaan spelen: wie is de marechaussee en wie de boef? En kunnen die zwaailichten echt aan??

Natuurlijk maken jullie nog een selfie op de motor en dan is het tijd om weer te gaan. Maar niet zonder verrassing voor de jarige!

Leeftijd 6+
Kosten 5,00 pp (exclusief toegang tot het museum)

 

Neem contact op

Informeer alvast naar de mogelijkheden.

Contact