Help ons om Kidsproof te worden

Heb je ons museum al bezocht en vond je het heel erg leuk? Of heb je nog goede tips hoe het nog leuker kan? Vul dan het museuminspectierapport in op museumkids.nl en help ons dit jaar kidsproof te worden! Onder de inzenders worden leuke prijzen verloot.

Aan de slag in het M-lab

Kies uit verschillende opdrachten:

  • Paspoort maken. Kun jij een vals paspoort van een echt onderscheiden? Je gaat aan de slag met een eigen paspoort maken. Je identiteit is heel belangrijk; wat gebeurt er als iemand er met jouw identiteit vandoor gaat?
  • Vingerafdrukken onderzoeken. Wist je dat iedere vingerafdruk uniek is? Kom het zelf ontdekken en neem je vader, moeder, broertjes en zusjes lekker mee.

Uitgebreid onderzoek doen in Dossier Top secret? Dat kan! Wel even reserveren van te voren via info@marechausseemuseum.nl.

 

Andere leuke activiteiten

Kofferspel

Wie op reis gaat met het vliegtuig moet goed opletten bij het inpakken van de koffers. Weet jij wat er nou wel en niet mee mag?

NIEUW: Sporen tellen

Het speurspel is vernieuwd! Ga aan de slag met één van de drie nieuwe versies en kom maar eens kijken of jij alle sporen goed kunt vinden.

Sporen van Buren

Alle sporen in het museum al ontdekt? Test dan je spoorkwaliteiten rondom het museum. In Sporen van Buren leer je meer om de omgeving van het museum én het werken bij de marechaussee. Gratis af te halen bij de kassa.